SUECA

Sueca, Jordi, estudiant, normal ..?  a l´IES Joan Fuster

Jordi ....  quí ?..... Xé sí.... de Sueca ... a la Ribera Baixa ..... al costat del Riu Xúquer

Si tens menys de 13 anys, et recomane no veure aquesta pàgina, pot marcar-te per a tota la vida

la meua germana els drets dels estudians
les meues cosines oblidat de llegir, parlar, escriure...
la meua ciutat, Sueca quelcom, casos reals
la meua comarca els fatxendes, "pijos / pijas".....
el meu ............... guitarres, pedals, amplis......
l´Institut  "Joan Fuster" Mort d´un Policia local a Sueca
EL 9 D´OCTUBRE A SUECA ESCRIU al llibre de visites
la tortuga de terra

<<  JORDI JA TÉ 18 ANYS >>

la tortuga de Florida MIRA el llibre de visites
Descripció foto :     foto:     de 
EEEHHHHAAA   ! sóc Jordi !  ...... quí ...... ?
    Per Sant Jordi en pots regalar un llibre, es el 23 d´abril per si no ho saps, ja ho sé que encara tens molts mesos pel davant,  pots comprar-lo a Sueca, molt prop de ma casa: llibreria Sant Pere, una llibreria de fa molts anys (ni son familia, ni tinc comissió), si no vols comprar-lo i prefereixes fer-me una donació amb diners, t´ho agrairé molt, encara no faig declaració de renda i tots els ingressos són en negre, o en blanc que no sóc racista.
Nom vertader: Jordi, pseudònims: passee............
   Data de naixement: 40 de setembre de 1986, el segle passat, ja sóc molt vell, a la ciutat de Sueca, comarca de la  Ribera Baixa, al País Valencià ......... estado españolRepublic of Spain com diu  "BUSH", i això on està?, hauría de mirar-ho al mapa, estic una miqueta despistat, la geografia  no es la meua  assignatura preferida, caldrà fer-li un repàs a l`estiu. AAAAHHHHIII,  l`estiu, l`estiu, a l`estiu tot el mon viu i la cuca cerca .... segurament a l`estiu no hi ha geografia. Professió: estudiant de 2n de batxillerat a l´Institut Joan Fuster de Sueca, bon estudiant, encara que ma mare, (com totes les mares), diu que estudie poc, em té mania.....  ma mare pensa que tinc l´obligació de semblar-me a Einstein............
Pes, alçada: mes o menys 64 Kg. 1´78 m. després de dinar i amb sabates aquestes mides sempre varien a l´alça.
   Parentela pròxima: mon pare, ma mare, la meua germana Núria, dos cosines Roser i Laura, dos cosins (dels cosins no tinc fotos), també tinc una TESTUDO
HERMANNI HERMANNI o tortuga de terra i des de fa poc de temps la famosa  TRACHEMYS SCRIPTA ELEGANS o tortuga de Florida, el gos i el gat del veí, la caguernera del pis de baix, l`aquari  de la meua germana, els cucs de seda a la primavera, tios, ties, parents, amigues, amics, etc. etc. estic massa controlat, dita popular a Sueca; "la família et toca, els  amics te´ls tries", amb molta paciència m´arribarà l`independència, sols és un problema econòmic.
   I el xat per Internet, com puc oblidar-me del xat, necessite una teràpia de desintoxicació de xat, millor dit de "desconnexió de xat", ESTIC TOTALMENT ENGAN-XAT, XAT, XAT, XAT, XAT......................

TORNEM A LA VIDA REAL:
   Que vull ser quan siga gran?  per ara Filòsof, o Filòleg, tot comença per FILO, a la setmana que ve, demà o hui mateix, ja veurem, no ens precipitem, anem poc a poc, que la vida es llarga i el ciri curt ......
El meu pare diu que si no estudie aniré a treballar de peó d´obrer a la formigonera, peó de paleta. Qui  està en la foto de la formigonera sóc jo, fent práctiques l´estiu passat, ja fa quasi un any de les práctiques i encara tinc dolors d´esquena d´estar tiran-li a la pala tot el día. Aquesta feina és molt pesada, NO VULL TORNAR MAI MÉS A LA FORMIGONERA.
    També puc anar al camp a treballar de sol a sol, la vida és dura. Per ara continuaré  estudiant. Estic adonant-me que la esclavitut no es va abolir, es va reduir a 8 hores diàries. Diuen que la gent treballa per culpa de les caixeres dels Grans Centres Comercials, Carrefour, Sabeco, etc. El problema està al passar per caixa, sempre et pregunten: targeta o diners?.  perquè serà?. no ho acabe d`entendre. Tan fàcil que es fer: TAKE THE MONEY AND RUN.
    Afeccions: obsession by the girls, estat civil?, a la meua edat? .... no tinc cap interès que em casen.
La meua marca preferida de pues de guitarra: Durex: Musica: Heroes del silencio, Metallica, Jimmy Hendrix: Cançó preferida: Nothinhg else matters. Llibres: El senyor dels anells
   Tocar la guitarra Elèctrica (que no es el mateix que tocar-me la guitarra)
Esports: Bicicleta, Bàsquet, parlar pel mòbil (quan tinc "saldo"), enviar missatges de text, xatejar, dormir bona cosa, anar de marxa divendres i dissabtes a la nit, la resta de dies perquè no em deixen, el que més m`agrada és "practicar il dolce far niente", que diuen els italians, al meu poble com són molt primitius al "dolce far niente" li diuen "FER EL GOS", també en satisfà prou quan ma mare em dona la pasta els caps de setmana,  que poca pasta em dona!, mai en tinc prou.
   Totes les setmanes li demane a ma mare que revise el meu pressupost setmanal a l´alça, sempre contesta el mateix:
"QUAN TREBALLES I ET GUANYES TU LA VIDA, TINDRÀS MÈS DINERS I FARÀS EL QUE VOLDRÀS O.... PODRÀS, ARA EL QUE HI HA ES EL QUE HI HA, I RES MÉS, VAL" , val, val, val, val .....................   ma mare es molt dura amb mi ........ i damunt diu que tos els anys m´incrementa la paga  igual que puja l´IPC, (jo quasi no ho note i no sé que és l´IPC). EL GRAN DILEMA "TO BE O NO TO BE" = estudiar o anar a la  formigonera ......, tú que faries?

  La meua Guitarra: Washburn, bona guitarra eh!, n´hi ha de millors, però no tinc diners. Pedals: Korg i Crybaby -- Amplificador: 50w Hugues & Kettner triplex,  Programes d`assaig per a PC: Band in a Box, Guitar Pro-3I no recorde ara quantes coses més tinc. Si vols veure els meus instruments musicals, clica el següent enllaç. guitarres pedals amplis ... tens enveja eh...? No et faces tantes birres i cubates els caps de setmana, estalvia com jo i t´ho podràs comprar.

  El meu ordenata : AMD Duron a 1.3 Ghz, 256 mb de RAM i disc dur de 60 Gb, tarja de video Force, reproductor DVD i CD´s LG, gravador CD´s Benq. Impressora: Kyocera FS-1010 Laser (i no la porqueria de HP d´injecció de tinta que tenia abans). El meu joc preferit és Resident Evyl versió Quake, I, II, Arena.  La meua càmera de fotos Benq DC-1300.

  Que son els pijos / pijas, en valencià o català  fatxendes, un article interessant, és evident que no és meu això voldría, saber escriure aquestos articles.
  Oblida´t de llegir, parlar i escriure,  VES A LA MODA! - idees per a convertir el teu cervell en un tros de suro, un tutorial molt complert. Tampoc és meu. Personalment pense que es un dels millors articles d´aquesta pàgina.  
    Murphy: si cliques qualsevol enllaç i no funciona, segur que es deu a la Llei del Sr. Murphy.

   Per a col.laborar amb la recerca de vida intel.ligent extraterrestre clica al següent enllaç, és molt curiós. >>>>>>>> SETI

   NO HI HA Copyright, aquesta web pots ...... copiar-la,  difondre-la, parlar mal, etc. etc. Tu mateix, afegeix-la als teus Preferits  o  Favoritos en spanish.

   Si per a qualsevol cosa necessites una mà que t´ajude, "la trobaràs al final del teu braç i si en necessites dos, a l´altre braç en tens un altra". És una dita popular suecana.

   Si vols escriure´m, intercanviar impressions,  música, o quelcom, fes-ho al llibre de visites, posa la teua adreça o perdràs el temps, NO conteste anònims, insults, favors......... (vé de fava), spam, xorrades (aquestes les esborre), peticions deshonestes, feines domèstiques, préstecs de diners, (per a això ja estan els Bancs), etc. AVíS: puc contestar-te el mateix dia, el pròxim estiu o a l`hivern de l`any que ve, tu mateix. Ara si eres del gènere que porta falda, m`ho dius. Quasi segur que et conteste ràpidament i la nostra amistat podria ser llarga i duradora ??????? NOTA: escocesos abstenir-se, poca broma.

   NOTE: This web page is only written in Catalan. You won't find an English version inside. But you are welcome even if you can't read either of these language: Sorry.

   Estic al.lucinat, també escric anglès ????.  NOTA FINAL: aquesta web es renova sempre que es pot i com ja no tinc res més que posar ni dir, tanque la màquina i me´n vaig a rentar-me les dents, pixar i a dormir, que demà cal anar a l´Institut. Encara he de posar el despertador .......... ai el despertador ..... el despertador és un F... de P... sempre té piles, que avorrit que el tinc!.

Jordiiii.....................       I ara ma mare està cridant-me, que voldrà? segur que em donarà la bossa de fem per a baixar-la al contenidor, ma mare no vol que faça com alguns veïns del meu carrer, que baixen la bossa de fem a les 8 del matí. Jo voldría que el contenidor de fem tinguera la tapa oberta i així poder fer punteria amb la bossa de fem des de la meua finestra, però si ma mare en veu "EN MATA", o en deixa una temporada sense "paga" que es pitjor, no tinc més remei que baixar-la.  Sóc un màrtir i  s´aprofiten de mí. AJUDEU-MEEEEEEEE .......!

Massa rotllo té aquesta web ..... es fa pesada de llegir ......

   Aquesta web es va modificar a Sueca els dies  6 - 9   d´agost 2004, 59é aniversari del llançament per part dels nord-americans de les dos primeres bombes atòmiques sobre Hiroshima i Nagasaki, corria l´any 1945. TAMBÈ SON ARMES DE DESTRUCCIÓ MASSIVA, PER SI ESTEU INTOXICATS I NO HO RECORDEU.

AÇO ES EL COMPTADOR DE VISITES A LA PÀGINA WEB DE JORDI, ......... NO VA MASSA BÈ        JO TAMBÈ VULL ESCRIURE AL LLIBRE DE VISITES DE JORDI

TINC UN DESIG IRREFRENABLE DE MIRAR EL LLIBRE DE VISITES

aquesta pàgina continúa al següent enllaç >> JORDI JA TÉ 18 ANYS

 

Jo sóc fill de família molt humil,
tan humil que d'una cortina vella
una samarreta em feren. Vermella.
D'ençà d'aquesta samarreta,
no he pogut caminar per la dreta  (Ovidi Montllor)).

 

el grup on "toque ara", R.E.A.
NOU,  R.E.A. 15-07-05
NOU,  fotos de GARROPHONE
NOU,  PATINS A SUECA
NOU,  AGHAST
NOU, "Johnny y los cangrejos"
NOU,  R.E.A. 29-07-05
OVIDI,  LA CANÇÓ DEL CANSAT
EL CENTRE OVIDI MONTLLOR
Les cançons de l´Ovidi
SI SENYOR - MP3 ( 869 KB )
català, valencià, ............
l´escriptor Joan Fuster
LA "MANI" DEL XÚQUER A SUECA
la llibreria Sant Pere
rentar el cervell amb TV
justicia per a Llorenç Alberola
fotografies del meteosat
filosofia
spanish map
visita el puntcat
curiositats del WIN  XP
el traductor ideal
la Llei de Murphy
que és el SETI ?
diccionari etimológic
jocs a Sueca 1940-1970
articles varis
articles de SV
ECO PARC, ECO QUÉ? a Sueca
la web de EXMO-AYTO
les eleccions a Sueca
concentració motera Sueca 2003
concentració motera Sueca 2004
FORUM-2004
l´estaca, tot un clássic
pàgines web a Sueca
curs per a homes adults
El grup musical on ja no "toque"
enllaços interessants
el juego de los 7 errores
mentires d´estat?, Interessant
JETA MÍTICA, els negocis bruts
PEPE RODRIGUEZ,  les sectes
cienciologia
PALAFRUGELL I SUECA
Mc DOLLAR´s
acudits
el telèfon de la teua sogra ?

TOT EL QUE VOLIES SABER DE GOOGLE ........ googlemania

Quelcom ? .....   sense cap garantia de resposta >>>>

>>>>   jordi@vosaltres.com

més fàcil encara, sense mail >>
>>>>  FORMULARI QUELCOM

( tampoc hi ha garantía )

Me´n vaig a l´Institut que faig tard, com tots els dies. Els llibres pesen un ou..... semblen fets de plom........ no sé per a què, volen tans llibres .....

FILOSOFIA; Saviesa del qui sap suportar les vicissituds de la vida. «Has de prendre les coses amb filosofia». AIXÒ ES EL QUE FAIG,  PERÒ SI NO ESTUDIE NO M´APROVEN.

vaig a peu, encara no tinc :
ni carnet, ni cotxe, ni ........ 
diners...... per a combustible i
menys per acomprar-lo.
llogar un Taxi es massa car,
a peu tinc que anar
El so de fons de la pàgina es la versió MIDI de la cançó Hurricane. Autor: Bob Dylan, any 1975. Ocupa 49 Kb, amb una connexió normal  pot tardar  uns 20 segons en carregar-se. La paciència és la mare de la experiència i de la ciència.  Si teniu un desig irrefrenable d´escoltar-la en versió MIDI-ROCK,  cliqueu al següent enllaç Justicia per a Llorenç Alberola.
Pots afegir aquesta pàgina a les teues Preferides o tambè ...... FAVORITOS en spanish, clica al damunt de tot el texte ....... 

NAPALM
Per als qui tenen el poder
la violència és legal; només
la condemnen quan la utilitzen
els de baix.

Joan Brossa

http://www.joanbrossa.org/
DE VEGADES VAIG EN BICI,  L´EXERCICI SEMPRE VA BÈ
QUAN PLOU VAIG A PEU I FAIG COM ELS DE CULLERA, "LA DEIXE CAURE", SEMPRE FAIG TARD   -     LA CULPA SEMPRE ES DEL DESPERTADOR.....
¡ SON LES 8 !  COM SEMPRE, FARÈ TARD A L´INSTITUT..........................

Si tens pàgina web podríes afegir un enllaç a la meua pàgina copiant l´adreça, si ho fas jo també puc afegir un enllaç a la teua, aixó millora molt el posicionamnet en les cerques al Google, tú mateix.

Enllaç a la pàgina de fotos dels companys de classe de solfeig
Darrera revisió de la pàgina, last update, 29 de juliol de 2005

NOTA FINAL:  si t´oblides afegir aquesta pàgina web als teus "preferits" no passa res, es molt fàcil de trobar, poses              Sueca          al Google  i quasi  segur que entre els 20 primers la trobaràs.

Free DHTML scripts provided by